Gedachten

Zelfvertrouwen hebben

Zelfvertrouwen hebben wat bedoel ik daarmee en wat kun jij daarmee, ik leg het je uit.

Mijn definitie

Zelfvertrouwen hebben is weten dat je alles al kunt, weten dat je alles al mag en weten dat je alles al hebt wat nodig is om te zijn wie je bent. Je vertrouwt erop dat wat er nu is al goed is en dat jij daar op ieder moment gebruik van kunt maken om voor jezelf te zorgen. Laat deze zin eens tot je doordringen, even met je ogen dicht, en besef hoeveel mogelijkheden je nu al hebt om dat te doen, let op hoe dat voelt.

Het zijn echt niet toevallig de drie werkwoorden ‘kunnen, mogen en hebben’ die erin voorkomen en voor jou het verschil maken. Deze woorden zijn namelijk het tegenovergestelde van ‘falen, moeten en missen’ die alles te maken hebben met een gebrek aan Zelfvertrouwen.

Doe het ermee

Bedenk dat als jij van jezelf ‘het ermee kunt en mag doen met wat je al hebt’ dan heb je Zelfvertrouwen. Je maakt dan dankbaar gebruik van wat er al is ipv dat je streeft naar wat je mist, je poetst als het ware op wat je al hebt ipv het te bekritiseren of te verwaarlozen. En je weet dat wat je oppoetst gaat glanzen en hoe gaaf zou het zijn dat als je daarmee oppoetst wat zo belangrijk voor je is, hoe voel jij je dan?

Jouw magazijn mag er zijn

Dus duik eens in je eigen magazijn en sta stil bij wat jij nu allemaal al hebt en besteed er weer die aandacht aan zoals je dat ook deed toen je het voor het eerst ontdekte. Kraak het niet af maar draai er net zolang mee totdat je de mooie kant ervan ziet. In je magazijn vind je zaken als je lijf, kleding, huisraad, vrienden, familie, werk, school, geweten, organen, huis, dieren, enzovoort, je kunt het zo gek niet verzinnen of je hebt het, tóch?

Ik heb het extra gemakkelijk voor jou gemaakt met een “Blauwdruk voor Zelfvertrouwen”. Deze mag je gratis en voor niks van me hebben om in minder dan een half uur eens door jouw magazijn te gaan en in kaart te brengen wat je hebt en hoe jij jezelf kunt laten glanzen van Zelfvertrouwen.

Moraal van mijn verhaal

En het mooie van alles is dat juist door er nu op te vertrouwen dat jij kunt glanzen van Zelfvertrouwen met wat je al hebt er vanzelf weer allerlei nieuw mooie dingen op je pad komen die je ook weer fijn aan je magazijn kunt toevoegen. En wss zitten daar nou net die gave dingen tussen die je altijd al had willen hebben. Wel blijven poetsen hoor anders komt er stof op en verlies je jouw Glans!

Wil je hierover eens gratis met me in gesprek geef dat dan aan via het contactformulier op mijn site en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, je krijgt zelfvertrouwen en wordt er altijd vrolijker van!

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier https://denlpschool.nl/een-plezierig-gesprek/

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.