Verhalen

Dag Moeder

Moederdag

Eens per jaar is het Moederdag, persoonlijk vind ik het mooi dat alle Moeders over de gehele wereld en daarboven op deze dag eens extra in het zonnetje worden gezet.

Geen Vaderdag

Een leuke anekdote vanmorgen toen ik lekker in de tuin in mijn ochtendjas van mijn ontbijtje aan het genieten was. Ik was vol zelfvertrouwen, had een eitje gekookt, twee crackertjes gesmeerd met aardbeien en kaas, kopje koffie erbij en zat zo ontspannen door mijn social media te zappen. Komt plots Karin mijn vrouw de tuin ingelopen, net gedoucht en mooi aangekleed in volle voorbereiding op een bezoek aan haar moeder. En terwijl ze mij daar lekker ontspannen ziet zitten zegt ze, “hé zou jij je ook niet eens gaan aankleden, het is geen Vaderdag!” Dat vond ik super komisch we hebben er vandaag ook al meerdere keren hartelijk om gelachen.

Beschermengel

Voor mij is Moederdag toch al heel wat jaartjes een beetje een aparte beleving omdat mijn moeder helaas veel te jong is overleden. Ik was nog maar een manneke van 9 toen dat gebeurde, maar dat wil voor mij nog niet zeggen dat ik sindsdien geen moeder meer heb, integendeel ik heb een sterke band met mijn moeder, zij is gewoon mijn beschermengel en dat geeft zelfvertrouwen, zo ervaar ik dat regelmatig en het voelt fijn.

Bloemen

Zoals ieder jaar met Moederdag breng ik samen met Karin een bezoek aan haar graf met bloemen en maken we haar graf, en dat van haar ‘buren’, wat schoon. Ze heeft een mooi plekje, beetje onder de bomen en geheel aan de zijkant waardoor het rustig overkomt. Ik weet zeker dat mijn moeder het fijn vindt als we weer zijn geweest, alles weer schoon is en er verse bloemen op haar rustplaats staan. Ik praat dan ook gewoon naar mijn moeder, zoiets als “Dag Moeder” geniet weer van de bloemen, veel plezier ermee en we komen snel weer eens terug.

Voor iedereen met een moeder wens ik dat Moederdag toch weer een mooie herinnering wordt en je blij kunt zijn dat je een moeder hebt!

Wil je hierover eens gratis met me in gesprek geef dat dan aan via het contactformulier op mijn site en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, je krijgt zelfvertrouwen en wordt er altijd vrolijker van!

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier https://denlpschool.nl/een-plezierig-gesprek/

 

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.