Gedachten

Meetellen doe je met wat goed voor jou is

Wie wil meetellen

Hoeveel mensen wonen er op deze gave planeet, weet jij het, dit kun je doen om daar achter te komen. Wil je meetellen? Je kunt ernaar Googlen zoals ik deed en toen waren het er 7.631.030.8573, maar dat aantal wijzigt per seconde. Check het op www.worldometers.info niet normaal hoe nauwkeurig dat gaat.  Of wist je het aantal al omdat je dat iedere dag bijhoud ;-). Maakt ook niet uit, zolang jij leeft tel je sowieso mee.

Wat telt

Het aantal mensen op de aardbol wordt mede bepaald door jouw bestaan, zonder jou zou er één uniek mens ontbreken. Wss wil jij meetellen maar hoe zorg je er dan ook voor dat jij blijft bestaan en mee blijft tellen? Tel je iedere dag het aantal vrienden op Social Media, tel je puistjes of grijze haren op je hoofd in de spiegel? Of telt wat dierbaar voor je is en werk je daar iedere dag aan? Het draait allemaal om de keuzes die je maakt.

Wat je eraan hebt

Of je veel hebt hangt er vanaf óf je er ook veel aan hebt.

Je kunt nog zoveel vrienden op Social Media hebben en een volle agenda, dat wil niet zeggen dat het bijdraagt aan wat belangrijk voor je is. Als je zoveel hebt en doet, maar wat je dierbaar is er niet beter van wordt wat heb je er dan aan?

Wat als je het omdraait en zegt, “als ik wil meetellen ben ik belangrijk voor wat ik heb en doe ik de goede dingen”. M.a.w. wat heeft NU jouw bijzondere aandacht nodig omdat het je dierbaar is, maar het er eigenlijk niet zo best mee gaat? Mss je conditie, je lijf, je geest, je algehele gezondheid, of je zelfvertrouwen en het plezier in wat je doet.

Niets voor niets

Hoe je het ook went of keert alles wat je hebt, doet en laat draagt ergens aan bij. Je wordt blij of niet, je wordt dik of niet, je zelfvertrouwen groeit of niet, je bent trots of niet, je hebt volgers of niet, je telt mee of niet.

Als je ergens voor kiest stel je dan de vraag, “ben ik goed bezig met wat me dierbaar is of toch niet?”. Iedere keuze is op dat moment voor jou de beste, jij hebt daarvoor je redenen. Toch hoef je niet vast te houden aan die keuze, je kunt ‘m veranderen als je wilt en dat van jou mag. Wil je hierover eens gratis met me in gesprek? Laat het me weten en we hebben snel een plezierig gesprek. Je krijgt er altijd meer zelfvertrouwen door en wordt er vrolijk van!

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier https://denlpschool.nl/een-plezierig-gesprek/

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.