In een half uurtje jouw Blauwdruk voor Zelfvertrouwen

Parels mogen glanzen

Zelfvertrouwen hebben is hetzelfde als iedere dag oppoetsen wat jou dierbaar is. Zie wat dierbaar is als jouw Pareltjes en laat ze glanzen. Dat geeft je energie, je gaat er zelf ook van glanzen.

Een magazijn vol Maatjes

Om jouw Pareltjes te laten glanzen kun je terecht in je eigen magazijn. Jouw magazijn staat vol waardevolle dingen je hoeft ze zomaar te pakken. Bedenk een wat je allemaal al hebt, je lijf, een fiets, huis, werk, vriend(in) enz. Het zijn jouw ‘Maatjes’. En ideaal om je Parels mee op te poetsen.

Gratis hulpmiddel voor Zelfvertrouwen hebben

Download gratis de ‘Blauwdruk voor Zelfvertrouwen. Een leuk hulpmiddel om in een half uur jouw Pareltjes te laten glanzen. Je ontvangt hem via deze link. Blauwdruk voor Zelfvertrouwen

Bij het gebruik maken van de download word je gevraagd je naam en email in te vullen en akkoord te gaan met de privacyverklaring van De NLP School. Je naam en email zijn nodig voor de download.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.