Gestresst

Ik heb angst en paniekaanvallen, wat kan ik doen?

Ik heb een angst en paniekaanval

Je voelt je er onzeker en zegt tegen jezelf, dat dit ‘mij’ overkomt had ik dus écht niet verwacht. Dat is wel de meest voorkomende gedachte wanneer iemand plots wordt opgezadeld met ‘angst en paniek’ . Je leidt een normaal leven, tenminste dat dacht je, maar waarom krijg ik dan toch een angst en paniekaanval, vraag je jezelf af.

Kan ik dat aan iemand vertellen, ziet iemand aan mij dat ik zo onzeker ben, hoe win ik weer aan zelfvertrouwen, moet ik nu naar de huisarts of psychiater? Het zijn hele normale vragen die je bezighouden in die situatie.

Als jou dit is overkomen dan is het allerbelangrijkste dat je jouw rust pakt. Rust geeft jou de ruimte om weer tot jezelf te komen wat je nodig heb omdat je overprikkeld ben geraakt en dat maakt je onzeker over de situatie waardoor je in paniek raakt.

Download hier de gratis Geleidemeditatie Nervositeit, die geeft je inzicht en zelfvertrouwen. https://denlpschool.nl/aanvraag-geleide…atie-nervositeit/

Zoek als je kunt een plek waar je vijf minuten met je ogen dicht zonder gestoord te worden kunt luisteren naar deze meditatie oefening. Ben je zover? Goed zo.

Als je klaar bent met luisteren tover dan een glimlach op je gezicht en herhaal dat de rest van de dag zo vaak als je kunt.

Wil je hierover eens gratis met me in gesprek geef dat dan aan via het contactformulier op mijn site en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, je krijgt zelfvertrouwen en wordt er altijd vrolijker van!

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier https://denlpschool.nl/een-plezierig-gesprek/

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Notice: Undefined index: cookies in /home/nlpschoo/public_html/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.